no tinc altre pretensió que mostrar els llocs que visito i donar-los a conèixer
si a algú li fa falta més informació -apart de les coordinades- per arribar a algun lloc, amb molt de gust l'hi donaré

diumenge, 20 de gener del 2013

Polinyà


Forn Romà 41º33.300', 2º09.042`
no he trobat cap informació, a l'ajuntament em digueren que quan varen urbanitzar aquesta zona es varen preocupar solament de netejar-lo protegir-lo però que no varen poder fer-ne l'historial, per la meva part crec que s'assembla molt al que hi ha a Sta Perpetua de Mogoda que és del s I dC
 

5 comentaris:

  1. Veig que tornes a estar en forma! Ho celebro!
    Trobo molt interessant aquest forn romà, m'hi acostaré per veure'l!
    Com pot ser que no cuidem més el nostre patrimoni,oi?

    ResponElimina
  2. EP Francesc¡¡ ja era hora,t'estas tornant casi tant gandul com jo........bromes apart, espero que aquesta entrada vulgui dir que encara pots anar fent.........., una observació, segons el nostre "comun amigo" el Jose de Santa Perpetua, l'altre forn, també es dintre el terme de Polinya per uns pocs metres.

    Una forta encaixada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. que ja es dir!!!! je, je i je, si, ja començo a fer algún tomb, a veure que trobo de nou

      Elimina
  3. L'Ajuntament de Polinyà (aquest i tots els anteriors) ha fet tots els possibles per destruir el patrimoni del poble. No han protegit res. Els meus avis coneixien l'existència d'aquest forn. El fet que l'identifiquessin com a forn em va fer pensar que podria haver estat en actiu fins el s. XIX, però no en tinc cap testimoni. Molt a prop hi havia una bòbila. El 1936 s'hi va amagar un capellà, m'explicaven. Tinc dubtes sobre si va morir intoxicat o assassinat per la FAI.

    ResponElimina